buyukbanner

DİGES Antalya Şubesi Futbol Takımı Şirket Cup'ta Finale Kaldı

Antalya'da görev yapan din görevlilerimizden oluşan Diyanet Gençlik Spor Antalya Şubesi Futbol Takımı, Şirket Cup Park Antalya Organizasyonu ile gerçekleşen turnuvaya katıldı. 16 takımdan oluşan turnuvada, DİGES Antalya Şubesi zorlu rakiplerini tek tek geçerek finale adını yazdırdı. 02 Haziran 2013 Pazar Günü Venezia Palace takımı ile Park Antalya halı sahasında final oynayacak olan DİGES Antalya Şubesi; bütün Antalyalıları bu maça davet etti.

DİGES Takım Kaptanı Musa Güngör yaptığı açıklamada; Arkadaşımlarla 16 takım arasından finale gelebileceğimizi tahmin ediyorduk. Ve neticede finale kaldık. Final maçımıza il ve ilçe müfütülüklerimizde görevli bütün arkadaş ve meslektaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

DİGES Antalya Şubesi İl Başkanı Antalya İl Müftü Yardımcısı İbrahim Keser ise yapmış olduğu açıklamada; Diyanet Gençlik Spor olarak bu tür organizasyonlarda bulunmayı ve Diyanet Gençlik Spor Kulübümüzü temsil etmeyi bir güzellik olarak görüyoruz. Diyanet Gençlik Spor olarak amaçlarımızdan birisi gençlerimizi örnek olmaktır" dedi. Keser, Bu vesile ile final maçına, gençleri ve din görevlilerini davet etti.

Kurumsal  ›› İl Müftümüz             ›› İl Müftü Yardımcılarımız         ›› Daire Personelimiz        ›› İlçe Müftülüklerimiz        ›› İletişim
Bağlantılar

›› Antalya Valiliği        ›› Diyanet İşleri Başkanlığı        ›› Resmi Gazete                ›› Türkiye.gov.tr                  ›› Mevzuat

›› Bilgi Edinme            ›› Diyanet Duyuruları               ›› Kurban                          ›› Mobil Hizmetleri              ›› Kutlu Doğum